Webinar PAS 13:2017

 15/02/22

Webinar

georganiseerd door A-SAFE op woensdag 23 maart 2022 van 12u tot 12u30

PAS 13 maakt werkplekken veiliger overal ter wereld.

Nu de EU en het UK na de Brexit nieuwe manieren van samenwerken ontwikkelen, is de relevantie van PAS 13 nog nooit zo groot geweest. Deze standaard is een internationaal gerespecteerd benchmark voor het testen en installeren van industriële veiligheidsbarrières in zware werkomgevingen.

Voordat de British Standards Institution (BSI) PAS 13 – een praktijkcode voor veiligheidsbarrieres die wordt gebruikt bij verkeersbeheer op de werkplek – publiceerde, waren er in Europa geen gestandaardiseerde criteria voor het testen van industriële aanrijdbeveiligingen.

Klanten konden geen onderscheid maken tussen betrouwbare prestatiegegevens en de overdreven beweringen van onethische barrières.

Fabrikanten gebruikten vaak gebrekkige, onrealistische testmethoden om bizarre impactbeoordelingen op hun producten te claimen. Pas wanneer het ergste gebeurde en er een incident was, zouden bedrijven weten of de barrières die ze hadden geïnstalleerd geschikt waren voor hun doel.

A-SAFE speelt samen met vele andere partijen een trekkende rol bij het normeren van de praktijkcode PAS 13:2017 en organiseert op woensdag 23 maart 2022 van 12u tot 12u30 een webinar hierover.

Schrijf je vandaag in via https://bit.ly/3oF8f6E

Voor wie?

  • Architecten & studie bureaus
  • Gezondheids- en veiligheidsmanagers
  • Facility & Operations Managers
  • Preventieadviseurs

Agenda?

  • Wat is PAS 13?
  • PAS 13-conformiteit o.b.v. product, de applicatie en de omgeving
  • De selectie van de juiste barrière

Webinar PAS 13:2017

Uw browser wordt niet ondersteund. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.