Beta - Ontdek hier onze roadmap!

Over INNIwise

Deze website bevat alle informatie die een preventieadviseur minimaal nodig heeft om zijn/haar dagtaak correct te kunnen uitvoeren. Wat bieden we u aan?

Deel uw kennis

binnenkort beschikbaar

Hulp nodig bij het uitoefenen van uw takenpakket als preventieadviseur? Misschien kan een collega uit een ander bedrijf of organisatie u verder helpen. Binnenkort kan u via de INNIwise community met andere preventieadviseurs in gesprek gaan en informatie en documenten uitwisselen.

Deel uw kennis

Praktische documenten

U zal hier modelformulieren, checklists, stappenplannen, schematische overzichten, instructiekaarten en heldere toelichtingen vinden opgemaakt door experten in de materie. Al deze praktische informatie is gebaseerd op en legt de link naar de toepasselijke wetgeving. De jarenlange expertise van onze redactie staat garant voor een steeds up-to-date wetgeving die u vlot kan consulteren.

Probeer gratis
Praktische documenten

Wetgeving

Bij het uitvoeren van uw taak zal u ook de geconsolideerde wetgeving over welzijn op het werk kunnen consulteren. Onze redactie heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het opvolgen en coördineren van de wetgeving.

Probeer gratis
Wetgeving

Vraag het aan een expert

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden in onze praktische informatie of in de wetgeving? Stel dan zelf uw vraag aan een team van experten. Uw vraag zal beantwoord worden door de expert van het betreffende thema. U kan ook zoeken in de reeds beantwoorde vragen. Zo kan u meegenieten van de interessante antwoorden van onze experten op herkenbare vragen van collega-preventieadviseurs.

Probeer gratis
Vraag het aan een expert

Uw browser wordt niet ondersteund. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.