Over INNIsure

Wat is INNIsure?

INNIsure is een multifunctionele online legal compliance tool die de thema's milieu en welzijn binnen elke organisatie centraal zet.
Het online platform is er om elke organisatie draaiende te houden. Bekijk ons gerust als een complete organisatietool voor elke milieucoördinator en preventieadviseur om een beter & efficiënter welzijns- en milieubeleid uit te werken.

Bekijk hier een korte demo! (5min)

Wat heeft INNIsure te bieden?

Met INNIsure heb je op elk moment van de dag toegang tot het wettelijk register en krijg je een handig overzicht van de up to date status van de wetgeving.
Daarnaast laat INNIsure je toe om heel eenvoudig audits voor te bereiden en er een gepast actiebeheer aan te koppelen.

Noem INNIsure gerust het zusje van INNIwise. Deze handige online toolkit werd onlangs in het leven geroepen om elke milieucoördinator de mogelijkheid te geven om een beter welzijns- en milieubeleid te ontwikkelen. Met INNIsure, ook wel een legal compliance tool genoemd, hebt u op elk moment van de dag toegang tot het wettelijk register. U krijgt een handig overzicht van de status van de wetgeving en audits voorbereiden ging nog nooit zo eenvoudig. Ook deze tool heeft nog tal van andere interessante extra’s. Meer informatie kan u terugvinden op onze website.

INNIsure, made by INNI Publishers & Wiels

INNIsure is ontstaan dankzij een initiatief tussen INNI publishers en Wiels. Beide organisaties, gespecialiseerd in milieu en welzijn, zochten naar een praktische en efficiënte manier om de preventieadviseurs & milieucoördinatoren binnen elke organisatie een handje toe te steken.
Elkaar daarin vinden gebeurde heel snel. Dankzij de inhoud, content en expertise die zowel INNI publishers als Wiels kan voorleggen, ontstond de organisatietool INNIsure.

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief

De collega’s van INNIwise houden je wekelijks op de hoogte over het nieuws heet van de naald rond preventie, veiligheid, welzijn, gezondheid en werkgeluk.

Uw browser wordt niet ondersteund. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.