FAQ

Per account kan maar één gebruiker op hetzelfde moment de informatie op INNIwise raadplegen. De andere gebruiker moet dus eerst uitloggen voordat u kunt inloggen.

Dat is heel eenvoudig. Via deze link kunt u een nieuw paswoord kiezen. Of ga naar het loginscherm en klik op 'paswoord vergeten?'

Neen, de proeflicentie stopt automatisch na de proefperiode. U krijgt hiervoor een melding en een voorstel voor een voordelige licentie.

Via de zoekbalk op de homepage vindt u in principe alle onderwerpen toegespitst op de meest actuele wetgeving. Ook is er een rubriek met vragen die anderen al hebben gesteld. Als u het antwoord dat u zoekt toch niet vindt, dan kunt u via de homepage uw vraag stellen aan ons panel van experten.

In de rubriek Praktische informatie kunt u tijdens de proefperiode 3 bestanden (tools, checklists, ...) downloaden en 1 antwoord van een expert op een gebruikersvraag raadplegen.

INNIwise maakt u wegwijs in de recentste wetgeving rond welzijn op het werk. Via de rubriek Wetgeving komt u op een zoekpagina. Daar tikt u de zoekterm in en krijgt u een lijst met onderwerpen die met uw zoekterm verband houden.

INNIwise is meer dan een informatiebron voor preventieadviseur. Het is ook een community waarin iedereen van elkaar kan leren. Omdat specifieke vragen vaak ook relevant blijken voor anderen, delen we ze op INNIwise. Uiteraard anoniem zodat uw privacy is gewaarborgd. Er is dan ook geen enkele verwijzing naar uw organisatie in het antwoord van onze experten.

Uw licentie opzeggen doet u schriftelijk per mail naar inniwise@innigroup.com. Opgelet, conform de gebruikersvoorwaarden van INNIwise dient u dit minstens drie maanden voor de jaarlijkse verlenging van het contract te doen. Indien u dit niet doet zal de stopzetting van uw licentie dus pas een jaar later kunnen gebeuren op de datum van de jaarlijkse verlenging.

Bijvoorbeeld: Uw bent een licentie bij INNIwise aangegaan op 1 januari 2024. Indien u dit wenst stop te zetten zonder het risico op een extra jaar verlenging, dient u dit te doen voor 1 oktober 2024. Enkel dan kan de licentie stopgezet worden op 1 januari 2025.

Doet u dit na 1 oktober 2024, dan zal uw licentie pas stopgezet kunnen worden op 1 januari 2026.

Meer informatie: https://www.inniwise.be/nl/gebruiksvoorwaarden

De licentie kunt u probleemloos doorgeven aan een collega. Stuur een mailtje naar rachel.retica@innipublishers.com met de contactgegevens van uw collega en uw klantnummer. Zij neemt dan contact op met haar of hem.

Het account van INNIwise is uiteraard een bedrijfsaccount dus is het geen probleem om dit op uw naam over te nemen. Stuur een mailtje naar rachel.retica@innipublishers.com met het klantnummer, uw contactgegevens en die van uw collega.

Probeer een modernere browser. Wij raden volgende aan:

• Chrome 60+

• Firefox 55+

• Edge 15+

• Safari 11+

Uw browser wordt niet ondersteund. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.