FAQ

Per account kan maar één gebruiker op hetzelfde moment de informatie op INNIwise raadplegen. De andere gebruiker moet dus eerst uitloggen voordat u kunt inloggen.

Dat is heel eenvoudig. Via deze link kunt u een nieuw paswoord kiezen. Of ga naar het loginscherm en klik op 'paswoord vergeten?'

Neen, de proeflicentie stopt automatisch na de proefperiode. U krijgt hiervoor een melding en een voorstel voor een voordelige licentie.

Via de zoekbalk op de homepage vindt u in principe alle onderwerpen toegespitst op de meest actuele wetgeving. Ook is er een rubriek met vragen die anderen al hebben gesteld. Als u het antwoord dat u zoekt toch niet vindt, dan kunt u via de homepage uw vraag stellen aan ons panel van experten.

In de rubriek Praktische informatie kunt u tijdens de proefperiode 3 bestanden (tools, checklists, ...) downloaden en 1 antwoord van een expert op een gebruikersvraag raadplegen.

INNIwise maakt u wegwijs in de recentste wetgeving rond welzijn op het werk. Via de rubriek Wetgeving komt u op een zoekpagina. Daar tikt u de zoekterm in en krijgt u een lijst met onderwerpen die met uw zoekterm verband houden.

INNIwise is meer dan een informatiebron voor preventieadviseur. Het is ook een community waarin iedereen van elkaar kan leren. Omdat specifieke vragen vaak ook relevant blijken voor anderen, delen we ze op INNIwise. Uiteraard anoniem zodat uw privacy is gewaarborgd. Er is dan ook geen enkele verwijzing naar uw organisatie in het antwoord van onze experten.

Wilt u uw licentie niet verlengen, dan kunt u het voor het ingaan van de volgende periode stopzetten. Stuur een mailtje naar rachel.retica@innipublishers.com met uw klantnummer. Zij regelt dan de stopzetting.

De licentie kunt u probleemloos doorgeven aan een collega. Stuur een mailtje naar rachel.retica@innipublishers.com met de contactgegevens van uw collega en uw klantnummer. Zij neemt dan contact op met haar of hem.

Het account van INNIwise is uiteraard een bedrijfsaccount dus is het geen probleem om dit op uw naam over te nemen. Stuur een mailtje naar rachel.retica@innipublishers.com met het klantnummer, uw contactgegevens en die van uw collega.

Probeer een modernere browser. Wij raden volgende aan:

• Chrome 60+

• Firefox 55+

• Edge 15+

• Safari 11+

Uw browser wordt niet ondersteund. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.