Webinar noodplanning

 26/10/23

Webinar

 Arbeidsplaatsen

Op donderdag 26 oktober 2023 lanceerde INNI publishers in samenwerking met ORA Group een webinar rond het thema noodplanning.

Dit webinar werd gepresenteerd door experte in het vak Lore Dewulf, senior consultant bij ORA Group en preventieadviseur niveau 2. Lore is gepassioneerd en gespecialiseerd in onder andere alles van noodplanning, brand, EHBO, binnenluchtkwaliteit, etc.

Ze is al meer dan 17 jaar werkzaam als urgentieverpleegkundige en daarnaast ook al meer dan 10 jaar gedreven teamlid van de cel noodplanning.

Lore maakt naast procedures en noodplannen ook tijd om brand- en evacuatieoefeningen te organiseren in verschillende bedrijven en zorginstellingen. Verder maakt Lore ook deel uit van diverse werkgroepen (o.a. het uitschrijven en sturen van grootschalige rampoefeningen, BNIP’s en interne noodplannen, …).

Haar doel is om de structuur in de chaos terug te vinden rekening houdend met alle onvoorziene omstandigheden die zich kunnen voordoen.

In dit webinar stellen we ons de vraag: wat is noodplanning? Is noodplanning doorheen de jaren veranderd? Hoe gaan we nu juist concreet te werk? We staan vooral stil bij het intern noodplan binnenin een bedrijf. Hoe gaan we hiermee van start, wat moet deze bevatten en kunnen we deze zo praktisch mogelijk maken?

Het doel is om nuttige en praktische tips te geven om aan de slag te gaan met als eindresultaat een werkbaar intern noodplan.

Het webinar kan hier herbekeken worden door licentiehouders op INNIwise.

Webinar noodplanning

Uw browser wordt niet ondersteund. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.