Testimonial - Sanofi

 08/01/24

Testimonial

 Varia

“Met INNIwise blijf je continu op de hoogte van de gewijzigde wetgeving, zeer handig!”

Astrid Coppens werkt als HSE Manager bij Sanofi. Sinds 2020 maakt ze gebruik van INNIwise. Aan het woord een trouwe licentiehouder van INNIwise die zeer tevreden is over het platform.

De huidige uitdagingen van Astrid:

“Het is niet altijd eenvoudig om continu op de hoogte te blijven van wijzigingen in de wetgeving. Bij INNIwise verschijnen de updates meteen online en krijg je via een makkelijke aanduiding weergegeven wat er precies gewijzigd is, super handig! Destijds hadden we een ander wetgevingsregister, maar daar hadden we geen toegang tot de specifieke wetgeving zelf. Bij INNIwise is dit uiteraard wel het geval.”

Hoe kwam je hiervoor bij INNIwise terecht?

“In het jaar 2020 kreeg ik hierover een e-mail. Nadien zijn we in contact gekomen met elkaar en vroeg ik om meer informatie krijgen over de tool. Na enkele meetings en demo’s was ik overtuigd om voor INNIwise te kiezen.”

Wat heeft uiteindelijk de doorslag gegeven om voor INNIwise te kiezen?

“De prijs heeft zeker en vast zijn rol gespeeld. In vergelijking met andere tools, is INNIwise prijs/kwaliteit de beste op de markt, zeker als je bekijkt wat je ervoor terugkrijgt.

Wat zijn voor jou de belangrijkste voordelen van INNIwise?

“Ik vind de wekelijkse nieuwsoverzichten super handig. Deze verschijnen week na week automatisch op INNIwise, maar je krijgt ze ook nog eens per mail toegestuurd via een leuke nieuwsbrief. Wat ik ook een meerwaarde vind is de hoeveelheid beschikbare templates en de mogelijkheid om met tal van experten binnen verschillende preventiedomeinen in contact te komen om cases of vraagstellingen te bespreken.

Zou je INNIwise aanbevelen aan collega-preventieadviseurs?

“Zeker en vast!”.

Hoeveel sterren zou je INNIwise geven op 5?

4.5/5

Testimonial - Sanofi

Uw browser wordt niet ondersteund. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.