Lancering INNIwise

 28/02/20

Nieuws

Een preventieadviseur testte de nieuwe praktische online toolkit INNIwise.

De praktijk is de beste test

Preventieadviseur B.L. testte de nieuwe praktische online toolkit INNIwise

INNIwise is de nieuwe uitgebreide online toolkit met templates en andere tools om uw dagelijks werk als preventieadviseur eenvoudiger en efficiënter te maken. De toolkit is heel praktisch en werd in nauw overleg met preventieadviseurs ontwikkeld. Tijdens inspiratiesessies en feedbackmomenten vroegen we met welke informatie en hulpmiddelen zij de meeste vooruitgang zouden boeken. Het resultaat vindt u terug in INNIwise.

Een van de deelnemers aan deze sessies was Bert, preventieadviseur niveau 1. Hij kon de voorbije tijd testen of INNIwise beantwoordt alle wensen van preventieadviseurs. We vroegen hem naar zijn ervaringen én oordeel.

Interview over INNIwise

"INNIwise onderscheidt zich van andere tools door de eenvoud, het gebruiksgemak, de expertise, de praktische toepasbaarheid en de laagdrempeligheid met het werkveld van preventieadviseurs."

Na een intensieve voorbereiding lanceerde INNI publishers begin 2020 INNIwise, de nieuwe praktische online toolkit voor preventieadviseurs. Wat de toolkit zo bijzonder maakt? Hij werd ontwikkeld en bijgestuurd met de feedback van tientallen preventieadviseurs. Een van hen is Bert Labaere, Preventieadviseur Niveau 1. De bijdrage van Bert en zijn collega's zorgt voor een resultaat dat beantwoordt aan de hedendaagse noden van preventieadviseurs: betrouwbare, up-to-date en praktijkgerichte ondersteuning.


Hoe bent u in contact gekomen met INNIwise?

INNI publishers is natuurlijk al bekend om de losbladige versie. Het heeft een jarenlange ervaring met het opvolgen en coördineren van de wetgeving. De expertise is dus aanwezig. INNI publishers biedt meer. Via instant input van de preventieadviseurs krijgt de inhoud een praktisch toetsing. Op één van de inspiratiesessies ben ik in contact gekomen met het concept van INNIwise.


Als u het resultaat ziet, is INNIwise dan de geschikte oplossing voor de preventieadviseur?

De digitalisering van informatie is een logische stap. Belangrijk is dat de praktijkdocumenten een prominente rol krijgen. INNIwise wil een brede waaier aanbieden: een heldere toelichting op de wetgeving, modelformulieren, schematische voorstellingen, instructiekaarten, cases, ... Hiermee kun je de wetgeving voor welzijn op het werk echt praktisch gaan invullen, mits validatie door een vast team van experten. Ook wordt de mogelijkheid geboden om hen rechtstreeks vragen te stellen. Deze knowhow wordt in de toolkit INNIwise gedeeld met andere abonnees.


Wat ziet u als de grote pluspunten van INNIwise?

De toegankelijkheid en het gebruiksgemak zijn sterke troeven. Via zoektermen heb je meteen de gewenste info te pakken. Deze is op elk moment digitaal beschikbaar is. Nog een voordeel is dat updates worden via nieuwsbrieven aangekondigd. Verder is de taal to-the-point, leesbaar en begrijpelijk.


Hoe gebruikt u INNIwise?

Het biedt een dagelijkse bron van informatie en nieuwsfeiten. Als ik meer behoefte heb aan specifieke info toegepast op de werksituatie, dan kan ik me rechtstreeks richten tot een expert van INNIwise. Ik apprecieer de info op maat en voel me ondersteund. Ook het feit dat INNIwise meer is dan een databank spreekt mij aan. Je bent deel van een grote community van preventieadviseurs. Zo wissel je ervaringen uit en krijg je nieuwe praktische inzichten.


Wij wensen u nog veel succes met INNIwise.

Wilt u ook kennismaken met de voordelen van INNIwise? Registreer u dan op www.inniwise.be voor een gratis test van 30 dagen.

Lancering INNIwise

Uw browser wordt niet ondersteund. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.