Testimonial Artimis bv

 11/06/20

Testimonial

“Je vindt heel snel de info terug die je nodig hebt in je job.”

Geert Timmerman heeft al een kleine 25 jaar ervaring als preventieadviseur. Toch is een tool als INNIwise nog steeds relevant voor hem.

De huidige uitdagingen van Geert

Momenteel werkt Geert onder andere als preventieadviseur ad interim bij een bedrijf en is hij consultant voor een asbestverwijderingsbedrijf. “Enerzijds hou ik mij bezig met het uitwerken van maatregelen in verband met corona. Ook geef ik advies over de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen.”

Voordien had Geert een papieren abonnement via INNI Publishers. “Het papieren abonnement draaide voornamelijk rond wetgeving, de nieuwe online tool is veel interactiever en praktischer. Je kan de wetgeving raadplegen, documenten downloaden, en vragen stellen aan experts of FAQ’s bekijken.”

Altijd en overal de actuele wetgeving raadplegen

Het grootste verschil met het papieren abonnement dat hij voordien had, is dan ook de praktische kant. “Als je bepaalde info nodig hebt, is het gemakkelijk als je die ook snel kan raadplegen. Bij het papieren abonnement moest je zelf eerst eens goed nadenken in welk artikel je het zou kunnen terugvinden. Nu zoek je eenvoudig en snel op trefwoorden. Ik wou bijvoorbeeld meer weten over de nieuwe AREI en daar vond ik bij INNIwise alle nodige informatie over.”

Downloaden van praktische documenten

Een ander voordeel van INNIwise is de mogelijkheid om praktische documenten te downloaden. “Het is vooral handig dat je alle info altijd bij je hebt. Zo had ik op korte termijn informatie nodig in verband met arbeidsongevallen. Via INNIwise heb ik dan meteen een arbeidsongevallensteekkaart kunnen downloaden.”

Wat heeft je overtuigd om een licentie te nemen?

“Ik heb dan wel bijna 25 jaar ervaring in preventiebeleid, bij nieuwe zaken zoals het AREI en corona kan ik nog steeds hulpmiddelen zoals INNIwise gebruiken. Ik had eerst een proeflicentie omdat ik de actuele wetgeving rond corona wou raadplegen. De voordelige kostprijs heeft mij overtuigd om vervolgens een betalende licentie te nemen. Ten opzichte van andere leveranciers is INNIwise veel interessanter.”

Testimonial Artimis bv

Uw browser wordt niet ondersteund. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.