POLL BUSINESS CONTINUITY : Hoe is het met uw Business Continuity Plan gesteld?

 17/03/21

Nieuws

De resultaten van onze poll zijn inmiddels gekend. We hadden een mooie respons vanuit een breed speelveld (overheid, industrie, externe diensten, dienstverleners, uitzendsector). Dank voor jullie medewerking!

Bijna de helft van de respondenten gaf aan geen business continuity plan te hebben. Twee derde van de respondenten is van oordeel dat business continuity thuishoort in het takenpakket van de preventieadviseur. Alle respondenten zien raakvlakken met één of meerdere van de 7 welzijnsdomeinen. Arbeidsveiligheid staat, haast voorspelbaar, met stip op nummer één. Maar liefst 25 % van de respondenten ziet een link met alle 7 welzijnsdomeinen. Op de vraag welke praktische informatie nuttig zou kunnen zijn voor uw dagelijks werk, kwam een hele waaier aan suggesties. Wat komt bovendrijven is de noodzaak aan praktische ondersteuning en voorbeelden. En … hoe kan het anders … de hiërarchische lijn moet overtuigd worden van het belang van business continuity management.

Bent u geprikkeld door deze resultaten? Volg dan zeker onze verdere activiteiten! En hou onze social media kanalen in de gaten.

POLL BUSINESS CONTINUITY : Hoe is het met uw Business Continuity Plan gesteld?

Uw browser wordt niet ondersteund. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.