On demand webinars Ergonomie

 21/09/20

Webinar

 Ergonomische belasting

De webinars rond ergonomie van Veerle Hermans, VUB-docente Ergonomie, richten zich specifiek op thuiswerkers. U krijgt praktische tips en een reeks haalbare oefeningen om zelf uit te proberen. U en/of uw collega’s kunnen de webinars volgen op een moment naar keuze. Schrijf u hier in voor één of meerdere webinars.

Uit deze webinars rond ergonomie kunt u kiezen voor uw collega’s:

· Ergonomie op de thuiswerkplek: u krijgt in deze webinar van Veerle de basics van ergonomie mee en ook praktische tips om meteen mee aan de slag te gaan. Hoe past u de basisregels van ergonomisch werken thuis toe? En hoe vermijdt u nek- en rugpijn?

· My happy office work-out: kies uit 5 webinars met haalbare oefeningen om tijdens uw werk uit te proberen. Webinars 1, 3 en 5 uit deze reeks zijn fysieke oefeningen om de stramheid in uw spieren en gewrichten te verminderen. Webinar 2 helpt u via ontspanningsoefeningen beter te concentreren. En in webinar 4 leert u hoe u visuele vermoeidheid aanpakt.

Deelnameprijs voor één webinar is 39 euro (excl. btw). Laat zeker uw thuiswerkers deze praktische webinars meevolgen.

Registreer hier. U ontvangt na registratie een link om met hen te delen.

On demand webinars Ergonomie

Uw browser wordt niet ondersteund. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.