On demand webinars Ergonomie – dinsdag 22 september (Nationale Thuiswerkdag)

 21/09/20

Events

 Ergonomische belasting

Op 22 september is het Nationale Thuiswerkdag. Dé ideale gelegenheid om uw thuiswerkers een of meerdere webinars rond ergonomie te laten volgen.

We bieden de populaire webinars van experte Veerle Hermans, VUB-docente Ergonomie, on demand aan. Zo kunnen uw medewerkers ze bekijken op een moment naar keuze.

Uit deze webinars rond ergonomie kunt u kiezen voor uw collega’s:

· Ergonomie op de thuiswerkplek: u krijgt in deze webinar van Veerle de basics van ergonomie mee en ook praktische tips om meteen mee aan de slag te gaan. Hoe past u de basisregels van ergonomisch werken thuis toe? En hoe vermijdt u nek- en rugpijn?

· My happy office work-out: kies uit 5 webinars met haalbare oefeningen om tijdens uw werk uit te proberen. Webinars 1, 3 en 5 uit deze reeks zijn fysieke oefeningen om de stramheid in uw spieren en gewrichten te verminderen. Webinar 2 helpt u via ontspanningsoefeningen beter te concentreren. En in webinar 4 leert u hoe u visuele vermoeidheid aanpakt.

Deelnameprijs voor één webinar is 39 euro (excl. btw). Laat zeker uw thuiswerkers deze praktische webinars meevolgen.

Registreer hier. U ontvangt na registratie een link om met hen te delen.

On demand webinars Ergonomie – dinsdag 22 september (Nationale Thuiswerkdag)

Uw browser wordt niet ondersteund. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.