Expertsessie Crisiscommunicatie

 09/03/20

Save the date! Expertsessie Crisiscommunicatie 15 september 2020. Hoe wordt uw communicatie crisisbestendig? Van plan van aanpak tot feilloze uitvoering.

Save the date!

Expertsessie Crisiscommunicatie 15 september 2020

Hoe wordt uw communicatie crisisbestendig?

Van plan van aanpak tot feilloze uitvoering.

Een crisis komt altijd onverwacht en nooit gelegen. De impact is velerlei: op de verkoop, op het vertrouwen in het merk en bedrijf maar ook op medewerkers. Een crisis is moeilijk te voorzien maar je kunt wél goed voorbereid zijn. Dat is het thema van deze Expertsessie van INNI publishers die crisiscommunicatie vanuit een praktisch standpunt bekijkt.

Tot de gastsprekers behoren experts als Anne-Marie Vanhooren, Corneel Maes en Mieke Toppets. Vanuit hun expertise en ervaring gaan zij u een hele middag inspireren met boeiende keynotes en workshops. Nadien biedt gastheer Renewi uit Gent (het bekende waste-to-product-bedrijf) u een rondleiding en een netwerkreceptie aan. Kortom: een gevarieerd middagseminarie met een kwaliteitsvol programma.

Crisis? Zeg nooit: óns zal het niet overkomen ....

Gratis deelname, registratie verplicht.

Zet alvast dinsdagmiddag 15 september in uw agenda voor de Expertsessie Crisiscommunicatie bij Renewi, Gent. Wilt u een uitnodiging ontvangen met alle informatie over het programma, de sprekers en de registratie voor deze Expertsessie? Stuur dan uw gegevens naar sandra.rens@innigroup.com .

Expertsessie Crisiscommunicatie

Uw browser wordt niet ondersteund. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.