WEBINAR - STRESSVRIJ THUISWERKEN IN DIGITALE TIJDEN - 24 APRIL 10U

 17/04/20

Webinar

 COVID-19

De hele dag door communiceren thuiswerkers digitaal. En daar loopt het vaak mis. Dit webinar met Gunnar Michielssen, is een totaalprogramma dat mensen en organisaties helpt om efficiënter om te springen met elektronische communicatietools. Gratis aangeboden door INNI publishers.

Geloof maar niet dat massaal collectief van thuis uit werken het aantal stressklachten en burn-outs zal terugdringen. De hele dag door communiceren thuiswerkers immers digitaal. En daar loopt het vaak mis. Want wie kent de verborgen natuurwetten van de nieuwe wereld van Outlook, Teams, Zoom, chat, Skype en Whatsapp? Weet jij hoe je de digitale slag- én veerkracht van je collega’s kunt behouden in tijden van telewerk, zonder te bezwijken onder communicatiestress en information overload?

Het webinar Stressvrij thuiswerken in digitale tijden is een totaalprogramma dat mensen en organisaties helpt om efficiënter om te springen met elektronische communicatietools. Ook wanneer ze door omstandigheden gedwongen zijn om langere tijd op afstand te werken.

Het alles-in-één webinar voor stressvrij thuiswerk
Wie de digitale communicatiecultuur in zijn organisatie efficiënter wil maken, moet oog hebben voor alle aspecten van het gebruik en voor alle stakeholders, zoals o.m.:

  • duidelijke afspraken maken over het adequate gebruik van communicatie-middelen (e-mail, telefoon of instant messaging, cc, bcc, reply to all, enz.);
  • hoe scheid ik werk en privé feilloos als ik altijd thuis werk?
  • aanleren van “elektronische communicatievaardigheden” (hoe schrijf ik mails, hoe communiceer ik met klanten);
  • een verantwoorde "zelf-organisatie": hoe ga ik om met mijn digitale synchrone en asynchrone communicatiemiddelen, hoe vermijd ik dat ik verdrink in information overload en micromanagement?

Registreer u hier.

WEBINAR - STRESSVRIJ THUISWERKEN IN DIGITALE TIJDEN - 24 APRIL 10U

Uw browser wordt niet ondersteund. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.