Testimonial – Sterima

 08/01/24

Testimonial

 Varia

“Bij INNIwise is alle informatie actueel en 100% betrouwbaar. Ook het feit dat de tool in zowel het Nederlands als het Frans beschikbaar is, is een absolute meerwaarde.”

Koen Ghekiere werkt als Technical & Safety Manager bij Sterima nv. Sinds 2020 maakt hij gebruik van INNIwise. Aan het woord een trouwe licentiehouder van INNIwise die alleen maar positief kan zijn over de tool.

De huidige uitdagingen van Koen:

“Het overzichtelijk bijhouden van een continu veranderende wetgeving is zeker niet eenvoudig. Dit in combinatie met allerlei opzoekingen in functie van analyses en vraagstellingen maakt INNIwise de perfecte tool die aan deze probleemstellingen beantwoordt.”

Hoe kwam je hiervoor bij INNIwise terecht?

“Ik was reeds jaren bij INNI GROUP aangesloten voor de papieren versie ARAB/Codex. In het jaar 2020 werd ik door INNI geïnformeerd over de online tool INNIwise. De keuze om over te stappen naar een gebruiksvriendelijke tool waar alle nodige informatie voortaan online te vinden is, was voor mij uiteraard een snel uitgemaakte zaak. De overstap ging trouwens heel gemakkelijk en dezelfde dag kon ik al aan de slag met INNIwise.”

Wat heeft uiteindelijk de doorslag gegeven om voor INNIwise te kiezen?

“De mogelijkheid om de tool zowel in het Nederlands als in het Frans te kunnen gebruiken en ook het feit dat je beschikt over de meest recente informatie die bovendien 100% betrouwbaar is.”

Wat zijn voor jou de belangrijkste voordelen van INNIwise?

“Het gebruik van INNIwise geeft mij veel minder administratief werk. Vroeger moest je alles up to date houden op papier en geraakte je al eens snel het overzicht kwijt. En zoals hierboven vermeld is alle informatie op de tool actueel. Dit geldt trouwens ook voor de documenten, sjablonen en templates. Deze informatie raadpleeg ik trouwens ook het meest.”

Zou je INNIwise aanbevelen aan collega-preventieadviseurs?

“Zeker en vast! Het is een onmisbare tool voor wie in de preventiewereld werkt”.

Hoeveel sterren zou je INNIwise geven op 5?

4/5

Testimonial – Sterima

Uw browser wordt niet ondersteund. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.