Working in a safe environment

De praktische onlinetoolkit voor de preventieadviseur

Handige tools voor uw preventieplan
Kennisuitwisseling met vakgenoten (coming soon)
Maatwerkadvies van experten
Antwoorden op veelgestelde vragen
Wegwijs in de actuele wetgeving
INNIwise gratis uitproberen!
Beta - Ontdek hier onze roadmap!

Wat bieden we aan?

Deel uw kennis

binnenkort beschikbaar

Hulp nodig bij het uitoefenen van uw takenpakket als preventieadviseur? Misschien kan een collega uit een ander bedrijf of organisatie u verder helpen. Binnenkort kan u via de INNIwise community met andere preventieadviseurs in gesprek gaan en informatie en documenten uitwisselen.

Deel uw kennis

Praktische documenten

U zal hier modelformulieren, checklists, stappenplannen, schematische overzichten, instructiekaarten en heldere toelichtingen vinden opgemaakt door experten in de materie. Al deze praktische informatie is gebaseerd op en legt de link naar de toepasselijke wetgeving. De jarenlange expertise van onze redactie staat garant voor een steeds up-to-date wetgeving die u vlot kan consulteren.

Probeer gratis
Praktische documenten

Wetgeving

Bij het uitvoeren van uw taak zal u ook de geconsolideerde wetgeving over welzijn op het werk kunnen consulteren. Onze redactie heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het opvolgen en coördineren van de wetgeving.

Probeer gratis
Wetgeving

Vraag het aan een expert

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden in onze praktische informatie of in de wetgeving? Stel dan zelf uw vraag aan een team van experten. Uw vraag zal beantwoord worden door de expert van het betreffende thema. U kan ook zoeken in de reeds beantwoorde vragen. Zo kan u meegenieten van de interessante antwoorden van onze experten op herkenbare vragen van collega-preventieadviseurs.

Probeer gratis
Vraag het aan een expert
quote
“Van een digitaal platform verwacht ik dat het door middel van praktische documenten, adviezen en toelichtingen bij de wetgeving de grote lijnen van veiligheid praktisch bruikbaar maakt voor de gemiddelde preventieadviseur”

Herkenbaar? Wij bieden een all-in-one solution aan! Neem nu een gratis proefabonnement en ontdek hoe wij uw leven makkelijker maken.

Fries Vanneste, Verantwoordelijke zorgsystemen EEG Group

Probeer gratis

Onze overige services

Legal compliancy tool

Is uw bedrijf in orde met de toepasselijke wetgeving inzake welzijn op het werk of inzake milieu? In welke mate? Welke acties moet u ondernemen? Abonneer u op onze legal compliancy tool en controleer dit zelf of laat u bijstaan door één van onze experten.

Legal compliancy tool

INNI webshop

Wil u graag dieper in de materie duiken? Ontdek onze boeken over de ISO normen, Arbeidsongevallen, Re-integratiebeleid, Uitdagingen voor de preventieadviseur, VCA-checklist,…
Al onze publicaties vindt u in onze webshop.

Webshop
INNI webshop

Uw browser wordt niet ondersteund. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.