NIEUWE REHVA COVID-19 OPLEIDING

 04/09/20

Nieuws

 COVID-19

REHVA (Federation of European Heating, Ventilation and Air Conditioning Associations) ontwikkelt een online cursus over de exploitatie van gebouwen en het veilig gebruiken van dichtbezette ruimtes.

Deze praktische online cursus richt zich tot facility managers, preventieadviseurs, aannemers in de bouwsector en alle professionals die betrokken zijn bij het onderhoud en de exploitatie van gebouwen, HVAC-systemen en het beheer van de kwaliteit van het binnenklimaat. De deelnemers worden ook gecertificeerd om het examen met succes af te leggen.

Hoe meedoen?

De online cursus bestaat uit onafhankelijke opgenomen modules, zodat de deelnemers deze in hun eigen tempo en op hun eigen tempo kunnen bekijken, inclusief het voltooien van de oefeningen en de examens. Als u geïnteresseerd bent om deze online cursus te volgen, kunt u zich vooraf inschrijven door het online formulier in te vullen, waarna u op de hoogte wordt gesteld zodra de inschrijvingen open zijn.

Geregistreerde deelnemers krijgen toegang tot het Learning Management System met verdere instructies. REHVA-experts bieden de mogelijkheid om op gezamenlijk overeengekomen tijdstippen online live te overleggen over de interesse van de deelnemers, waarbij zij vragen kunnen stellen over de afgeronde modules. Deelnemers kunnen ook vragen stellen in een online forum dat door REHVA-experts zal worden beantwoord.

Eindresultaat?

Na afloop van de cursus zullen de deelnemers

- De wetenschap achter SARS-COV-2 transmissie, risicobeperking en de sleutelrol van luchtkwaliteit, oplossingen voor luchtverdeling en adequate ventilatie bij de beheersing van infecties begrijpen.

- Begrijpen wat de belangrijkste aspecten zijn en welke maatregelen nodig zijn om HVAC-systemen te gebruiken bij het hervatten van binnenactiviteiten en het heropenen van de openbare ruimte.

- Weten hoe de risicobeoordeling van HVAC-systemen moet worden uitgevoerd en hoe de veiligheid in verschillende gebouwen en ruimtes moet worden geëvalueerd.

- Een algemeen begrip hebben van de HVAC-technische maatregelen en de huidige technologieën om de overdracht van virussen via de lucht te voorkomen en/of te beperken en het aantal kruisbesmettingen binnenshuis te verminderen.

- Praktische aanwijzingen krijgen voor het veilig gebruik van dichtbezette ruimten in verschillende gebouwtypen (bijv. kantoorruimten, industriële voorzieningen, scholen, HoReCa, winkelcentra, sport, enz.

Deze cursus is geschikt voor

  • facility managers en gebouwenbeheerders;
  • preventieadviseurs;
  • aannemers uit de bouwsector;
  • HVAC-technici;
  • inspecteurs van ventilatie- en airconditioningsystemen;
  • technische vertegenwoordigers van de overheid (regelgevers);
  • andere bouwprofessionals die betrokken zijn bij het beheer van de kwaliteit van het binnenmilieu, de exploitatie van het gebouw en het onderhoud van het systeem.
Zorg ervoor dat u geen updates mist en registreer u vooraf!
NIEUWE REHVA COVID-19 OPLEIDING

Uw browser wordt niet ondersteund. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.