Heropstart bedrijven na lockdown - generieke gids beschikbaar

 23/04/20

Nieuws

 COVID-19

Om de ondernemingen bij te staan bij de stapsgewijze heropbouw van de economische activiteiten hebben sociale partners van de Hoge Raad voor Preventie en Bescherming op het Werk, de Beleidscel van de Minister van Werk en experten van de FOD Werkgelegenheid in overleg een generieke gids uitgewerkt. Deze is nu beschikbaar!

Om de ondernemingen bij te staan bij de stapsgewijze heropbouw van de economische activiteiten hebben sociale partners van de Hoge Raad voor Preventie en Bescherming op het Werk, de Beleidscel van de Minister van Werk en experten van de FOD Werkgelegenheid in overleg een generieke gids uitgewerkt.

In deze gids treffen we een aantal algemene maatregelen aan die verder te verfijnen zijn per sector en door de werkgever, en die kunnen helpen bij een veilige heropstart om zo een heropstoot van coronagevallen te voorkomen.

Ook voor bedrijven of sectoren die niet volledig moesten sluiten, kan deze gids verder inspiratie bieden.

Dit document is geen statisch document maar zal worden aangevuld in functie van de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad en op basis van nieuwe wetenschappelijke inzichten en goede praktijken.

U kunt de gids raadplegen op de website van de FOD WASO.

INNI redactie

Heropstart bedrijven na lockdown - generieke gids beschikbaar

Uw browser wordt niet ondersteund. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.