De Week van het Werkgeluk - 20 tot 24 september 2021

 20/09/21

Nieuws

Deze themaweek is in België ondertussen aan zijn vierde editie toe. Dit wordt georganiseerd tijdens de laatste werkweek van september.

Iedereen wil graag gelukkig zijn, ook op het werk. Tenslotte brengen we daar een groot deel van onze tijd door. Daarbij heeft ons werkgeluk een grote invloed op de rest van ons leven. Ook voor organisaties is werkgeluk relevant. Gelukkige medewerkers zijn immers gezonder, meer betrokken, werken beter samen en zijn productiever.

Dit onderwerp verdient dan ook een eigen themaweek. Zo ontstond de ‘Week van het Werkgeluk’, een internationaal initiatief dat tevens in tientallen andere landen wordt georganiseerd tijdens de laatste werkweek van september. Alle info op deze website, inclusief een kalender met activiteiten.

Werkgeluk krijgt in België steeds meer aandacht. Toch zien we dat er nog steeds heel wat opportuniteiten zijn om onze scores op vlak van werkgeluk te verbeteren.

De podcasts en webinar van INNIwise blijven actueel. Je vindt ze hieronder in de rubriek "lees ook".

De Week van het Werkgeluk - 20 tot 24 september 2021

Uw browser wordt niet ondersteund. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.