Brainstorm online mee rond preventiebeleid en Covid-19

 14/11/20

Events

 COVID-19

Het zijn razend drukke tijden voor u als preventieadviseur en toch vragen we een uurtje van uw tijd. Maar: u helpt er uw eigen organisatie mee én uw collega’s in andere bedrijven.

Uw praktijk is voor de redactie van INNI publishers de beste leermeester. Daarom nodigen we elke maand preventieadviseurs uit voor een korte maar inspirerende online brainstormsessie.


We willen graag van u als preventieadviseur horen: welke informatie of welke tools hebt u nodig? Hoe kunnen we het aanbod van INNI publishers voor u verrijken? We horen graag wat uw wishlist is.

Zin om mee online te brainstormen over welke praktische tools preventieadviseurs nu en straks nodig hebben?

Kies een van onderstaande data en stuur een mailtje naar Sandra Rens. De brainstorm gebeurt via Teams en duurt een uur. Per sessie zijn er maximaal zes deelnemers.

O 23 november 13 uur
O 24 november 9 uur
O 25 november 10 uur
O 27 november 10 uur
O 30 november 10 uur

Voor wat, hoort wat natuurlijk. Als dank voor uw tijd, input en ideeën sturen we u de Motivatiekit van INNI publishers. De ideale communicatietool in tijden van Covid-19.

Brainstorm online mee rond preventiebeleid en Covid-19

Uw browser wordt niet ondersteund. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.